loading...

Csak 350 ezer forint ez a lakás, és telek sem kell hozzá. Jogszabályok szerint a sátor kategóriába tartozik

kontenarhaz_350_ft

Bárhol felállítható, ahol egy sátort is felállítana az ember. Az, ha életvitel szerűen él ott az ember, nem ütközik törvénybe, csak találni kell egy olyan területet, ami nem közterület,viszont van erre is egy kiskapu.

Van egy úgynevezett vadkempingezés, ami azt jelenti, hogy olyan helyen állítja fel az ember a sátrát / lakó konténerét, ami nem kijelölt kemping zóna, viszont itt kizárólag 24 órán át tartózkodhatunk, ha meg akarjuk úszni a zsíros büntetést.

Ennek a lakó konténernek van 4 stabil betontömbben végződő lábazata, amely biztosítja a stabilitását, és a mobilitását. Ha menni szeretnénk, csak alátolatunk a gépjárművünkkel, és már vihetjük is tovább. A szennyvizet ugyanúgy oldhatjuk meg, mint a lakókocsikban, és az áramellátásban pedig egy szolár napelem lesz a segítségünkre, aminek plussz költsége további 230 ezer forint a 350 ezer forint felett, viszont így már van áramunk is egésznapra.

Egy korábbi cikkünkben is írtunk egy hasonló házról, amely nagyon nagy figyelmet kapott az olvasóinktól, és reméljük, hogy ez a kuckó is érdekes lesz az Önök számára.

Mivel a konténerházak most törnek felfelé így még nem igazán lehet extrákat kérni hozzájuk, de például az 50 négyzetméteres konténer ház bejegyzésünkben a lakóingatlanban már van klíma is, valamint dupla szigetelés, hangszigetelés stb..

kontenarhaz_350_ft2

kontenarhaz_350_ft3

kontenarhaz_350_ft4

kontenarhaz_350_ft5

loading...

Ezt láttad már?

18 világhírű látványosság, ami nagyon alulmúlta a turisták várakozásait

A nyaralási célpont kiválasztásánál napjainkban az emberek többsége általában az interneten található képek alapján dönti …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?