Így készíthetsz magadnak pom pom szőnyeget, egyszerűen!

Ki ne szeretne egy ilyen imádnivaló, pihe-puha szőnyeget a nappali közepére vagy a gyerekszobába? Nem kell a boltokban kutakodni egy-egy ilyen igazán egyedi, szuper darab után – hiszen otthon is könnyen elkészítheted!

Így készíthetsz magadnak pom pom szőnyeget, egyszerűen!

Először is, nézzük meg, hogyan kell pom pom-ot készíteni? A módszer igen egyszerű, és pár darab után már nagyon gyorsan is fog menni.

Ha megvan a kiválasztott fonal, neki is láthatsz a munkálatoknak. A fonalat tekerd körbe a kezeden  a képen látható módon. Ha kisebb pom pom-ot szeretnél, kevesebb ujjad használd, ha nagyobbat, akár valami vastagabb tárgyra is tekerheted a fonalat. Minél sűrűbben tekered, annál dúsabb, keményebb lesz a pom pom! Szedd le a kezedről a fonalat, és kösd meg jó szorosan középen a képen látható módon, majd a végeit vágd el, így máris kész az első pom pom 🙂 Ha nem sikerült tökéletesre, egy kicsit még igazíthatsz rajta ollóval – fodrászkodj bátran!

Vágd méretre a rabichálót, és akár formára is. Fűzd fel rá egyesével, jó szorosan az elkészült pom pom-okat, és kösd meg őket, majd vágd le a feleslegesen lógó fonal darabokat. Készíts kisebb és nagyobb, valamint közepes méretű pom pom-okat, és váltogatva fűzd őket a hálóra, hiszen így különleges hatást érsz majd el.

Pom pom szőnyeg készítése egyszerűen, saját kezűleg

Így készíthetsz magadnak pom pom szőnyeget, egyszerűen!

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏