loading...

Így készíthetsz magadnak pom pom szőnyeget, egyszerűen!

Ki ne szeretne egy ilyen imádnivaló, pihe-puha szőnyeget a nappali közepére vagy a gyerekszobába? Nem kell a boltokban kutakodni egy-egy ilyen igazán egyedi, szuper darab után – hiszen otthon is könnyen elkészítheted!

Így készíthetsz magadnak pom pom szőnyeget, egyszerűen!

Először is, nézzük meg, hogyan kell pom pom-ot készíteni? A módszer igen egyszerű, és pár darab után már nagyon gyorsan is fog menni.

Ha megvan a kiválasztott fonal, neki is láthatsz a munkálatoknak. A fonalat tekerd körbe a kezeden  a képen látható módon. Ha kisebb pom pom-ot szeretnél, kevesebb ujjad használd, ha nagyobbat, akár valami vastagabb tárgyra is tekerheted a fonalat. Minél sűrűbben tekered, annál dúsabb, keményebb lesz a pom pom! Szedd le a kezedről a fonalat, és kösd meg jó szorosan középen a képen látható módon, majd a végeit vágd el, így máris kész az első pom pom 🙂 Ha nem sikerült tökéletesre, egy kicsit még igazíthatsz rajta ollóval – fodrászkodj bátran!

Vágd méretre a rabichálót, és akár formára is. Fűzd fel rá egyesével, jó szorosan az elkészült pom pom-okat, és kösd meg őket, majd vágd le a feleslegesen lógó fonal darabokat. Készíts kisebb és nagyobb, valamint közepes méretű pom pom-okat, és váltogatva fűzd őket a hálóra, hiszen így különleges hatást érsz majd el.

Pom pom szőnyeg készítése egyszerűen, saját kezűleg

Így készíthetsz magadnak pom pom szőnyeget, egyszerűen!

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?